Opgelet: Vanaf 1 november 2018 zal onze bistro en terras volledig gesloten zijn gedurende de hele winterperiode. Indien jullie toch graag in groep komen lunchen of dineren is dit zeker nog mogelijk! We werken graag een menu op maat voor jullie uit. Ook ontbijten kan nog, mits reservatie.

    ’t Dorpshuys beschikt over een prachtig en ruim terras waar het heerlijk vertoeven is. Van hieruit heeft u een prachtig zicht op de Opoeterse bossen terwijl u kunt genieten van een drankje of lichte snack.

    Ons terras heeft drie niveaus die alle drie makkelijk toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers en kinderwagens en biedt plaats aan 60 personen. Om een vlotte dienstverlening te garanderen, vragen we aan grotere groepen van wandelaars of fietsers om hun aankomst op voorhand te melden.

    Openingsuren terras: vanaf 1/11/2018 gesloten durende de hele winterperiode!

    ’t Dorpshuys is door Toerisme Limburg officieel erkend als fietsvriendelijk café. We zijn gelegen op 300 meter van het knooppunt 37 van het Limburgs fietsroutenetwerk. Bij ons vindt u allerhande informatie over diverse fietsroutes in de regio en kunt u fietskaarten kopen.